chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

Daphny de Robles Bedrijfsmakelaar
helpt u met het taxeren, verkopen, verhuren en aankopen van een bedrijfspand. Vastberaden en altijd realistisch.

 

Bedrijfsmatige taxaties

Bij het taxeren van bedrijven komt veel kijken. Brede kennis van de markt en daadkrachtig optreden is hiervoor nodig. Bij bedrijfsmatig taxeren ligt de nadruk op verschillende zakelijke overwegingen. De waarde van een bedrijfspand kan enorm stijgen of dalen door verschillende factoren. Bereikbaarheid, presentatie, locatie en opslagmogelijkheden zijn belangrijke factoren die een groot verschil in waarde kunnen genereren. 

 

Een correcte waardebepaling van onroerend goed kan het verschil maken tussen winst of verlies. Bij geldverstrekkers, verzekeraars, kopers én verkopers.  

 

Transparantie is erg belangrijk. Zuiverheid is zekerheid. Daarom maakt Daphny de Robles Bedrijfsmakelaar gebruik van het vier-ogenprincipe. Er kijkt altijd een andere taxateur mee om een betrouwbaar beeld te geven van uw taxatie. De tweede taxateur kent u niet en heeft nog niet eerder met u samengewerkt. De taxatie wordt altijd objectief bekeken. 

 

Daphny de Robles Bedrijfsmakelaar levert altijd een rapport op welke duidelijk inzicht geeft in het taxatieproces. Natuurlijk wordt er gekeken naar de staat van het pand en de verkoopprijzen van vergelijkbare bedrijfspanden. De kadastrale gegevens en bestemmingsplannen worden onderzocht en meegenomen in het rapport.  

 

De waardering, verwerving of verhuur of verkoop van commercieel vastgoed is een strategische beslissing waar veel bij komt kijken. Zoekt u een partner waar u fijn mee samenwerkt? En zoekt u een makelaar met diepgaande vakkennis die uw vraag begrijpt? Dan bent u bij Daphny de Robles Bedrijfsmakelaar aan het juiste adres. 

Particuliere taxaties

Onze taxatie is uw garantie voor een realistische waarde vaststelling. Als een geldverstrekker het nodig vindt worden de rapporten gevalideerd. Door bijvoorbeeld het NWWI. Samen maken wij vooraf duidelijke afspraken over de taxatiekosten zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

 

Bij een taxatie van een pand zijn er verschillende doelen: 

  • U wilt een hypotheek afsluiten  
  • U wilt uw hypotheek wijzigen 
  • U neemt een verkoopbeslissing 
  • U hebt contact gehad met de Belastingdienst

 

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met Daphny de Robles Bedrijfsmakelaar via: [email protected] of 06 – 12 78 97 88.