chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

Daphny de Robles Bedrijfsmakelaar
helpt u met het taxeren, verkopen, verhuren en aankopen van een bedrijfspand. Vastberaden en altijd realistisch.

 

Aankopen

Wanneer u een pand op het oog heeft, is het belangrijk om uw eigen makelaar in te schakelen. Een daadkrachtige makelaar die professionele ondersteuning en vertrouwen biedt. 

  

Wat u van Daphny de Robles Bedrijfsmakelaar kunt verwachten? Professionele ondersteuning in het gehele aankoopproces, ten alle tijden duidelijkheid en inzicht in de mogelijke risico’s die u loopt bij het aankopen van uw pand. 

 

De bezichtiging van een pand 

Tijdens de bezichtiging kunt u uw gevoel laten spreken terwijl Daphny zich bezighoudt met rationele aspecten zoals: ligging, bouwkundige staat, grootte, onderhoud, afwerkingsniveau en natuurlijk de prijs-kwaliteitverhouding. 

 Daphny voelt zich betrokken bij haar klanten, maar als makelaar neemt ze de rol aan van relatieve buitenstaander. Daardoor kan ze afstand nemen en de feiten van emoties scheiden. Zo komen we samen tot een objectief oordeel en advies. 

  

Professioneel onderhandelen 

Onderhandelen gaat niet alleen over de verkoopprijs, maar ook over zaken als ontbindende voorwaarden, overdrachtsdatum en over te nemen roerende goederen. Ook wordt er gekeken of het noodzakelijk is om onderzoek te doen naar de bouwkundige staat, fundering en asbest. 

  

Een correcte afwikkeling 

Als de onderhandelingen een gunstig resultaat hebben opgeleverd, neemt Daphny de Robles Bedrijfsmakelaar u zoveel mogelijk administratieve afhandeling uit handen. De inhoud van de koopovereenkomst wordt gecontroleerd en de laatste zaken afgestemd. De koopovereenkomst wordt vervolgens doorgenomen en ondertekend. Daphny staat u bij tijdens de overdracht bij de notaris en de daaraan voorafgaande opleveringsinspectie.  

  

Vanzelfsprekende nazorg 

Wanneer u na de overdracht toch verrassingen tegenkomt helpt Daphny u natuurlijk bij het oplossen hiervan.  

  

Het opstellen van reële aankoopkosten 

Aan de dienstverlening zijn alleen kosten verbonden als het daadwerkelijk tot een aankoop komt. Hierover maakt Daphny de Robles Bedrijfsmakelaar vooraf met u duidelijke afspraken. U betaalt pas bij de notaris wanneer de overdracht plaatsvindt. 

 

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met Daphny de Robles Bedrijfsmakelaar via: [email protected] of 06 – 12 78 97 88.