chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

Zaken graag snel tot de kern en essentie brengen, dat is Daphny de Robles.

 

 

Over Daphny

Over Daphny

Daphny de Robles is bedrijfsmakelaar en taxateur en al ruim 25 jaar actief in het Overijsselse Vechtdal. Ze kent de lokale markt als geen ander. Die marktkennis biedt u als koper of verkoper veel voordelen. Daphny kan goed vergelijken omdat ze veel vergelijkbare panden kent. Ook is ze goed op de hoogte van eventuele bijzonderheden en kan ze een optimale strategie voor u ontwikkelen. Veel vakkennis, kennis van de omgeving, overzicht, rust en persoonlijk contact. Dat is Daphny de Robles. 

 

Daphny is gecertificeerd taxateur en geregistreerd bij het NRVT, Kamer wonen en Kamer Bedrijfsmatig vastgoed, de keurmerken en kwaliteitsregisters binnen de taxatiebranche. Via dit kwaliteitsregister zorgt Daphny ervoor dat haar kennis altijd up-to-date is. Ook is Daphny de Robles Bedrijfsmakelaar lid van de brancheorganisatie VastgoedPRO.

  

Daphny de Robles Bedrijfsmakelaar is een makelaar die uw belangen vóór alles stelt. Ze is persoonlijk betrokken. Het is een gezamenlijke missie, niet alleen uw opdracht. Tijdens het verkoopproces is er veel contact. Daphny betrekt u in het proces zodat u zelf uw eigen keuzes kunt maken op basis van haar deskundig advies. Daphny is duidelijk en eerlijk en is goed bereikbaar per mail, telefoon en Whatsapp. Daphny is de bedrijfsmakelaar die altijd net dat beetje extra doet. 

Zorgvuldig en volledig
|
Daadkrachtig
|
Inlevingsvermogen
|

Waarom Daphny?

De kernwaarden die Daphny de Robles tot uiterst zorgvuldige deskundige maken: 

 

Zorgvuldig en volledig 

Bij de taxatie, verhuur of verkoop van een bedrijfspand komt veel kijken. Daphny weet van de hoed en de rand en gaat nauwkeurig en precies te werk. Ook in de communicatie. U weet waar u aan toe bent en u wordt altijd in begrijpelijke, duidelijke taal op de hoogte gebracht. 

 

Daadkracht 

Daphny houdt van doorpakken. Ze denkt slim vooruit en durft keuzes te maken. Vol energie en enthousiasme! Bedrijfspandvraagstukken gaan vaak gepaard met successen en soms gepaard met moeilijkheden en tegenslagen. Daphny kan met beide situaties goed omgaan en richt zich altijd vol overgave op het vraagstuk en de oplossing. Geen rem, altijd de maximale inzet. 

 

Inlevingsvermogen 

Goed luisteren, oprechte interesse en veel aandacht voor u. Het is niet alleen exemplarisch voor hoe Daphny werkt, het is noodzakelijk om het werk goed te blijven doen. De mate van inleven en de extra aandacht voor de ander, maakt dat Daphny haar klanten zo goed kan helpen. 

 

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met Daphny de Robles Bedrijfsmakelaar via: [email protected] of 06 – 12 78 97 88.