chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

Je onderneming groeit, je hebt meer kantoorruimte nodig en eigenlijk zou een hal ook geen overbodige luxe zijn. Maar zo’n groot bedrijventerrein, dat voelt voor jou niet fijn. Was er maar…

Zwingel 4 Hardenberg

€ 22.000 p.j. exclusief

Omschrijving

Check! We snappen precies wat je bedoelt. Je vindt een bedrijventerrein te groots, maar houdt wél van bedrijvigheid om je heen. Dan is een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw net iets voor jou.
Aan de Zwingel 4 vind je zo’n parel.
Met 140m² kantoorruimte op de 1e verdieping, verdeeld over drie kantoren, is er ruimte genoeg om de administratie op orde te brengen en om je klanten comfortabel te ontvangen. Uiteraard vind je ook een kantine met pantry en ruim voldoende opslagruimte op de verdieping.
Maar uitpakken, dat doe je met die 144m² bedrijfshal op de begane grond. Groot en ruim, precies wat je nodig hebt. Wil je wat extra sjeu geven aan je hal, dan is er nog de mogelijkheid om er een entresol in te laten bouwen.

Interesse? Neem dan vooral eens contact op!

Indeling:
Entree, trapopgang, kantine met pantry, 3 kantoorruimtes en opslagruimte.

Begane grond:
Bedrijfshal met overhead deur en toilet.

Kenmerken:
Oppervlakte bedrijfshal 144m²
Oppervlakte kantoorruimte op de 1ste verdieping 140m²
Bouwjaar 2003
Ruime parkeer gelegenheid

Vraagprijs € 22.000,= per jaar exclusief btw en nutsvoorzieningen
De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.