chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

Je thuis voelen op kantoor

Omschrijving

Te Koop: Zwingel 15 Hardenberg

Je thuis voelen op kantoor
Bijzonder object alert! We overdrijven niet, dit is echt een plaatje. Mooi van binnen èn van buiten.
In Hardenberg, aan de rand van de levendige en groene woonwijk Baalderveld, staat dit prachtige karakteristieke kantoorpand/woonhuis. Niet alleen het pand is prachtig, de locatie mag er ook zijn! Want een perceel van maar liefst 964 m² met vrij zicht over de tegenover liggende landerijen, dat noemen wij prachtig.
Op dit moment wordt het pand als kantoor villa gebruikt. Met maar liefst ca. 240 m² vloeroppervlakte verdeeld in drie kantoorruimtes boven, vier kantoorruimtes beneden, een receptie en een ruime keuken/kantine kun je je voorstellen dat het hier fantastisch werken is. Aangenaam ook, want je vindt in nagenoeg het gehele pand vloerverwarming. Met recht een huiselijke werkomgeving!
Ruim vijfentwintig jaar geleden is dit pand ontworpen als sfeervol woonhuis en dat zie je aan een aantal dingen terug. Het is met aandacht en zorg gebouwd tot een warm (t)huis. In de loop der jaren is het pand in gebruik genomen als werkomgeving en ook als zodanig aangepast.
Maar met een paar veranderingen is dit object weer te gebruiken als woonhuis met slaapkamer en badkamer op de begane grond en een heerlijke woonkeuken. Als inspiratie is er een plattegrond bijgevoegd.
Indeling:
Voorportaal, entree met toilet, receptie en royale wachtruimte, 4 kantoorruimtes en kantine met pantry.
1e Verdieping:
Overloop, 3 kantoorruimtes, bergruimte en een badkamer met douche, 2e toilet en vaste wastafel.
Kenmerken:
• Bouwjaar 1995.
• Kunststof kozijnen voorzien van dubbele beglazing.
• Begane grond: natuurstenen vloer met grotendeels vloerverwarming.
• Bestemming: gemengde bestemming (wonen en/of bedrijvigheid)
Vraagprijs € 529.000 k.k.
De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.