chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

Nieuw, fris, licht en ruim. En niet geheel onbelangrijk: fantastische locatie

Voorstraat 18 Hardenberg

€ 1.787,50 p.m exclusief

Omschrijving

Nieuw, fris, licht en ruim. En niet geheel onbelangrijk: fantastische locatie. Dat zijn de sleutelwoorden voor dit geweldige en unieke pand aan de Voorstraat 18 in Hardenberg. Middenin het centrum dus!

Alle opties zijn nog open, de wereld ligt dus aan je voeten met dit in 2023 ontwikkelde en onlangs opgeleverde pand met ca 110m2 verhuurbaar vloeroppervlak. Wat direct opvalt zijn de mooie entree en de hoge ramen rondom. Wát een licht! Over je bedrijf in de etalage zetten gesproken…

Heb je een droom? Dan komt hij hier uit. Mijmer even mee: een delicatessenwinkel, een modezaak, hip boetiekje, bijouterie, een lunchroom of een speciaalzaak, de mogelijkheden zijn eindeloos. En door de perfecte ligging weet je zeker dat jouw droomonderneming gezien wordt!

Hardenberg is een gemeente in de groei. Het gezellige centrum bestaat uit een mooie mix van detailhandel, horeca en speciaalzaken. Naast een groot aanbod zelfstandige retailers vind je er ook de bekende ketens zoals Only, Xenos, Hema, Blokker, Gall & Gall en Albert Heijn.

Kortom, een heerlijke stad voor een dagje shoppen!

Indeling:
Verkoopruimte, nader in te delen.

Enkele kenmerken:
A1 locatie in het centrum van Hardenberg
Bouwjaar 2023
Circa 110 m² verhuurbaar vloeroppervlakte.
Casco aanvaarding

Huurprijs € 1.787,50 per maand exclusief btw en nutsvoorzieningen

Bestemming:
Het object valt binnen het bestemmingsplan “Hardenberg Centrum, enkel bestemming”.
De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.