chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

Barst je van de ideeën, ambities en mooie plannen?

Omschrijving

Van der Pijlweg 17, Bergentheim
Barst je van de ideeën, ambities en mooie plannen? Heb je ruimte nodig waar dat allemaal in past? Maar wil je wel dicht bij jezelf èn je huis blijven? Dan hebben wij aan de Van der Pijlweg 17 in Bergentheim deze geweldige bedrijfswoning met aangrenzende bedrijfshal voor je!
Die plannen en ambities van jou gaan perfect passen in deze bedrijfshal met 300m² begane grond en 75m² verdieping. En met de aanwezige cv-installatie, de volledige isolatie en maar liefst 20 zonnepanelen werk je hier niet alleen heel aangenaam, maar ook nog eens heel zuinig. Je even afzonderen om je boekhouding te updaten, dat doe je heerlijk rustig in de afzonderlijke kantoorruimte.
Dit alles ligt op een kleinschalig bedrijventerrein waar de buren dezelfde ambities hebben als jij. Samen sparren dus! Wil je een ommetje maken rond je bedrijf, neem dan maar even de tijd, want met 1.200m² haal je een uitgebreide frisse neus.
Diezelfde neus steek je gemakkelijk bij het thuisfront om de deur, want een paar stappen verderop staat een heerlijke, perfect onderhouden gezinswoning met drie slaapkamers en de mogelijkheid tot nog een vierde. Ruimte genoeg om ook privé te groeien dus! In de royale woonkeuken met aangrenzend een veranda geniet je van je familie en vrienden. Wat een fijne plek om je vrije uurtjes door te brengen. ‘s Avonds laat toch nog even snel je mail checken? Het huis beschikt over een kantoorruimte, dus daar hoef je de deur niet meer voor uit.
Past dit beeld bij jouw ambities en plannen? Neem dan snel contact op!

Bedrijfswoning indeling:
Entree, meterkast, toilet en urinoir met fontein, woonkamer, woonkeuken voorzien van inbouwapparatuur en tuindeuren naar veranda, bijkeuken en kantoorruimte.
1e Verdieping:
Overloop, bergkast, 3 slaapkamers met de mogelijkheid tot 4 en een badkamer met ligbad, 2e toilet, vaste wastafel en douche.
2e Verdieping:
Bereikbaar middels vlizotrap, bergruimte.

Bedrijfshal indeling:
Bedrijfsruimte, kantoorruimte, toiletgroep en een entresol.

Kenmerken
– Vrijstaande bedrijfshal 300m² en 75m² op de verdieping. Volledig geïsoleerd.
– Woonoppervlakte bedrijfswoning ca. 182m²
– Perceel oppervlakte 1.200m²
– 20 Zonnepanelen aanwezig.
– Luchtwarmtepomp aanwezig in de bedrijfswoning
– Pelletkachel aangesloten op de c.v.
– Bedrijfswoning is voorzien van vloerverwarming op de begane grond.
Vraagprijs € 619.000,- k.k.

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.