chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

herontwikkelingslocatie voor 7 a 9 appartementen

Stationsweg 53 Bergentheim

€ 639.000 k.k.

Omschrijving

Met de blik op morgen

BEN JIJ DIE PROJECTONTWIKKELAAR, AANNEMER OF INVESTEERDER MET HET OOG OP MORGEN?
Zie jij kansen voor de toekomst? Dan hebben wij een geweldig project voor je! Stel je eens voor: hedendaagse luxe in een karakteristieke setting. Oftewel: een hagelnieuw appartement complex in een gemoedelijke, landelijke omgeving. Dat kan in het dorp Bergentheim.

Aan de Stationsweg 53 vind je onze HERONTWIKKELINGSLOCATIE . Dit pand bevindt zich op een perfect bereikbare hoeklocatie met een totale perceel grootte van 934m². Op deze locatie mogen ZEVEN TOT NEGEN gloednieuwe appartementen van ieder ca. 80 m² gebouwd worden. De huidige fietsenzaak met bovenwoning moet volledig afgebroken worden om plaats te kunnen bieden aan de nieuwe appartementen.
Wij denken dat de te bouwen appartementen voor zowel huurder als startende kopers op de huizenmarkt als voor de kleiner willen wonende senioren uitermate geschikt zijn.
Overtuigd? Neem dan snel contact met ons op!

Bergentheim is een dorp met ca. 3.500 inwoners, liggend in de bedrijvige gemeente Hardenberg. Een unieke ligging, met aan de ene kant de levendigheid van de stad en aan de andere kant de weidse ruimte van het platteland. Bergentheim heeft een eigen centrum voorziening. Er is wel bijgebouwd, maar het dorp heeft haar authentieke karakter en uitstraling behouden.

Kenmerken:
Impressie van het nieuwe complex is aanwezig.
Huidige appartement 100m².
Bebouwd begane grond huidige situatie 228m² (zonder houten schuur).

Vraagprijs € 639.000 k.k.

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.