chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

Wonen in Bergentheim is wonen in één van de grotere en levendige kernen van Hardenberg.

Stationsweg 53 Bergentheim

€ 369.000 k.k.

verkocht
Omschrijving

Wonen in Bergentheim is wonen in één van de grotere en levendige kernen van Hardenberg.
Met de N343 naast de deur rijd je makkelijk af en aan, terwijl het Kanaal Almelo-De Haandrik er voor zorgt dat er altijd iets te zien en te beleven valt. Midden in de gezellige dorpskern vind je met een supermarkt en drogisterij alles voor de eerste levensbehoeftes. Tel daar de diverse sportverenigingen en -voorzieningen bij op en je weet dat het heerlijk wonen is in dit gemoedelijke dorp.
In de dorpskern vind je, aan de Stationsweg 53, dit fijne royale pand. Perfect gelegen op een hoek en op dit moment in gebruik als fietsenzaak met bovenwoning.
Moet dit zo blijven? Zeker niet! Dit pand, op een kavel van ca. 520 m², leent zich juist bij uitstek voor een volledige verbouwing en eigen creatieve inbreng.
Zo kan de huidige winkelruimte omgebouwd worden tot compleet woonhuis waarbij het appartement op de verdieping erbij betrokken wordt, zodat er een royaal woonhuis ontstaat.
Een andere optie is het ombouwen van de winkelruimte tot woonruimte en het appartement verhuren of zelfs, doordat het pand kadastraal gesplitst is, verkopen aan derden.
Of wat dacht je van het pand verbouwen tot mantelzorg woning, zodat je (een) ouder(s) of hulpbehoevend(e) kind(eren) fijn in de buurt kunt blijven hebben.
Beginnen de ideeën al te borrelen en zie jij je droomplek al helemaal voor je?
Wacht dan niet langer en neem snel contact op!
Indeling winkelruimte:
Winkelruimte, dichte keuken en toilet voorziening.
Indeling bovenwoning met eigen opgang:
Entree met toilet, badkamer met douche en vaste wastafel, 2 slaapkamers, woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur en een klein dakterras.

Kenmerken:
Perceel ca. 520m², dien nog kadastraal gesplitst te worden.
Winkelruimte verbouwen tot woonruimte ca. 164m² (woonoppervlakte).
Bovenwoning heeft een eigen c.v. installatie en een woonoppervlakte van ca. 100m².
Vraagprijs € 369.000 k.k.
De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.