chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

Proef de sfeer!

Smederijstraat 4 Hardenberg

€ 1.652,- p.m. exclusief

verhuurd
Omschrijving

Smederijstraat 4 Hardenberg

 

De Smederijstraat. Met afstand het gezelligste zijstraatje in de binnenstad van Hardenberg. Het straatje waar goede smaak bij elkaar komt en waar altijd iets te beleven is. Wij hebben nieuws, er is een pand te huur!

Op nummer 4 vind je dit karakteristieke pand, welke netjes onderhouden en klaar voor nieuwe uitdagingen is! Liggend op een vrije hoek, voorzien van een prachtige raampartij springt dit pand vanuit meerdere richtingen direct in het oog. Door die gunstige ligging, de talrijke parkeervoorzieningen om de hoek èn de lekkerste speciaalzaken rondom het pand ben je verzekerd van een goede aan- en doorloop.

 

Zie jij jezelf al ondernemen op dit fijne plekje?

 

Op dit moment is het pand in gebruik als chocolaterie/koffiezaak, maar als jij droomt van een exclusief boetiekje of een speciaalzaak dan biedt de ca. 112 m2 vloeroppervlakte mogelijkheden genoeg om jouw droom te verwezenlijken. Bel eens voor een afspraak, we laten je graag wat van de sfeer proeven.

 

Huurprijs:

 

€1.652,- p.m. exclusief btw, gas, water en elektra.

 

Bouwjaar:

 

Oppervlakte:

 

Indeling:

 

Verkoopruimte, pantry, toilet, meterkast en opslagruimte.

 

Bestemming:

 

Het object valt binnen het bestemmingsplan “Hardenberg Centrum, enkel bestemming”.

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.

 

Parkeervoorzieningen:

Vloeroppervlakte
112m2
Nette plavuizen vloer
Frontbreedte
89m29m
Nieuw systeemplafond
C.v. installatie aanwezig