chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

Compleet geluk(kig)!

Omschrijving

Compleet geluk(kig)!
Stel je eens voor: je staat buiten met je ogen dicht. Hoor je dat? De zacht ruisende wind door de bladeren van de bomen in de tuin. Het getjilp van de vogels, het gezoem van de bijtjes en ergens hoor je paarden hinniken. Je neemt een diepe teug frisse buitenlucht en je weet: zo voelt geluk.
Word jij hier ook instant blij en gelukkig van? Dan hebben wij zojuist je nieuwe thuis voor jou gevonden! Want aan de Slagenweg in Anerveen (Gramsbergen) vind je al dit fijns én meer.
Middenin die landelijke vrijheid vind je een prachtige vrijstaande, deels riet gedekte woonboerderij. Wat een plaatje! Daaromheen maar liefst 5.475m² eigen grond én de mogelijkheid er nog een stuk bij te huren. De paarden die je net hoorde, die zouden dus heel goed van jezelf kunnen zijn. Wat een ruimte vind je hier! Kan het nog mooier?
Ja dus! Want naast een heerlijke plek om te wonen vind je hier ook nog een fijne praktijkruimte. Handig als je je werk dicht bij huis wilt hebben. Zo woon je niet alleen in een landelijke setting, je werkt er ook nog eens in. Over compleet geluk gesproken!

Indeling:
Ruime entree, toilet met fontein, meterkast, royale badkamer, bijkeuken, praktijkruimte, woonkeuken met inbouwapparatuur en een woonkamer met houtkachel.
1e Verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers, tweede badkamer en bergruimte.
Kenmerken:
Woonoppervlakte ca. 202m²
Bouwjaar 1912
Praktijkruimte van ca. 60m²
Badkamer begane grond voorzien van 3 vaste wastafels, toilet, ligbad en douche.
Eén schuur en een kapschuur aanwezig, in totaal groot ca. 191m²
Vraagprijs € 679.000 k.k.

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.