chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

We hebben er weer een gevonden! Zo’n prachtpand. Als jij droomt van een superfijn en keurig onderhouden kantoorpand, dan is dit hét pand voor jou.

Roeterskamp 1A Hardenberg

€ 679.000 k.k

Omschrijving

Te Koop:

ROETERSKAMP 1a Hardenberg

We hebben er weer een gevonden! Zo’n prachtpand. Als jij droomt van een superfijn en keurig onderhouden kantoorpand, dan is dit hét pand voor jou.
Aan de rand van één van de levendigste en groene wijken van Hardenberg vind je aan de Roeterskamp 1a, dit moderne kantoorpand. Gebouwd in 1994 en door er in 2009 een stuk bij aan te bouwen nog flink vergroot.
Met een eigen parkeerterrein is parkeren een fluitje van een cent en dat is met de goede bereikbaarheid wel zo prettig. Je zit in een mum van tijd op één van de uitvalswegen richting Zwolle, Emmen of Groningen. Reis je met het OV? Ook dan zit je hier goed. Het station ligt om de hoek en is op loopafstand bereikbaar.
Dit toffe kantoorpand staat op een royaal perceel van 1009 m². Het bestaat uit twee verdiepingen, beneden vind je zo’n 189 m² vloeroppervlakte terwijl met 291 m² de bovenverdieping het qua ruimte wint. Die bovenverdieping leent zich overigens perfect om apart aan derden verhuurd te worden. Wel zo handig, als je nu nog niet zo veel kantoorruimte nodig denkt te zijn.
Kortom, een heerlijk pand met veel mogelijkheden, wat vrij van huur en gebruik wordt opgeleverd.
Overtuigd? Neem dan snel contact op.
Indeling:
Begane grond:
Voorportaal, receptie, toiletgroep en 5 kantoorruimtes.
1e Verdieping:
6 Kantoorruimtes, kantine met pantry en toiletgroep.

Kenmerken:
Energielabel C.
Gedeeltelijk led verlichting.
Bestemmingsplan: wonen met bedrijvigheid.
Verwarmd middels c.v. ketels.
Airco’s aanwezig, regelbaar per ruimte.
Mechanische ventilatie.
In spouw gebouwd en volledig geïsoleerd.
Eventueel te huur, vraag naar de mogelijkheden.
Vraagprijs € 679.000 k.k.
De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.