chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

Lekker vrij gelegen op een hoek vind je hier een goed onderhouden, heerlijk ruime doorzonwoning

Omschrijving

Een wijk die z’n 65e verjaardag heeft gevierd en qua uiterlijk in de loop der jaren nauwelijks veranderd is. Dat is de wijk Heemse. Groen, ruimte genoeg, gemoedelijk & gezellig. Met in het hart van de wijk een supermarkt, een fysiotherapeut, het buurthuis en de basisschool. Hoewel de wijk de laatste jaren steeds meer bewoond wordt door (jonge) gezinnen, wonen er op een heel aantal adressen nog altijd de bewoners van het eerste uur. Als je al vijfenzestig jaar in dezelfde wijk woont, dan moet het daar wel heerlijk wonen zijn! Een beter referentiekader is er niet.
Zo is het wonen aan de Polluxstraat 2 dus ook. Lekker vrij gelegen op een hoek vind je hier een goed onderhouden, heerlijk ruime doorzonwoning met aangebouwde bijkeuken. Door de jaren heen zijn er natuurlijk heel wat cosmetische veranderingen geweest. Zo kook je nu de sterren van de hemel in de luxe open keuken en geniet je warm en droog van de allerlaatste zonnestralen op de veranda, waarbij je door de tuin heen uitkijkt op een sfeervol tuinhuis. Wat de absolute verrassing bij deze woning is. Want dit tuinhuisje is helemaal compleet met keuken, een slaapkamer met badkamer en woonkamer.

Indeling:
Entree, toilet, meterkast, woonkamer, half open keuken met inbouwapparatuur, bijkeuken en aangebouwde veranda.
1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers met de mogelijkheid tot 3 en badkamer voorzien van ligbad annex douche, 2e toilet en vast wastafel met meubel
2e Verdieping: bereikbaar middels vaste trap,, bergruimte en een slaapkamer

Kenmerken:
Woonoppervlakte ca. 140 m²
Perceeloppervlakte 218 m²
Energielabel C

Vraagprijs € 259.000,– k.k.

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.