chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

Een mooi buitenkansje voor je! Landelijk gelegen én duurzaam gebouwd.

Omschrijving

Sta je op het punt te groeien met je onderneming en zoek je meer ruimte, maar is een druk bedrijventerrein niets voor jou? Dan hebben we op slechts een paar kilometer afstand van de levendige stad Hardenberg een mooi buitenkansje voor je!

Moeten we het in één woord vatten, dan is het: groen. Want dat is wat je hier in alle opzichten ervaart. Middenin dat groen, aan de Markeweg 4a in Brucht vind je een bedrijfshal, meerdere kantoorruimtes waar maar liefst dertig werkplekken gerealiseerd kunnen worden, een prettige gemeenschappelijke ruimte om samen een kopje koffie te doen en een buitenruimte. Landelijk gelegen én duurzaam gebouwd.

Je krijgt niet alleen ruimte om je heen, maar ook de ruimte om zelf te bepalen wat je huurt. Passen jouw plannen perfect in alle kantoorruimtes als geheel? Fantastisch! Heb je minder ruimte nodig en volstaat één enkele kantoorruimte? Prima! Flexibel is hier het key-woord.

Natuurlijk wil je je klanten deze groene, landelijke omgeving ook laten ervaren. Fijn om te weten dus dat je op deze fijne plek niet alleen heel goed bereikbaar bent, maar dat bezoek ook nog eens heel gemakkelijk voor je deur parkeert.

 

Interesse? Neem dan vooral contact op!

 

 

 

 

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.