chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

Grenzend aan de N34 in Hardenberg vind je dit moderne bedrijfsverzamelgebouw. Modern én voorzien van alles wat je je maar kunt wensen om prettig te werken.

Kruiwiel 1 Hardenberg

N.o.t.k.

Omschrijving

Niet te missen, zelfs al zou je je best doen. Want hoe je ook aan komt rijden, dit pand aan de Kruiwiel 1 springt direct in het oog. Grenzend aan de N34 in Hardenberg, op een ruim opgezet bedrijventerrein met zeeën van parkeerruimte, vind je dit moderne bedrijfsverzamelgebouw. Modern én voorzien van alles wat je je maar kunt wensen om prettig te werken.

Het goede nieuws? Er is een (kantoor)ruimte van ca. 30m² vrij gekomen. Iets voor jou?

Prettig werken, we zeiden het al, dat is natuurlijk het belangrijkst. Een gezamenlijke entree, voorzien van een vriendelijke en gastvrije receptionist draagt daar zéker aan bij. Hoe fijn is het dat, terwijl jij nog even je klus afmaakt, jouw bezoekers ondertussen alvast gastvrij ontvangen worden. Het pand beschikt verder over een kantine met ruim dakterras, een lift en diverse spreekkamers waarvan je uiteraard gebruik kunt maken.

Je medehuurders zijn met name creatieve geesten en slimme ICT-ers, maar natuurlijk leent dit fijne pand zich voor veel meer types branches. De kantoorruimtes zijn verdeeld over drie verdiepingen waarvan er dus eentje voor jou kan zijn! Je eigen plek, maar tóch het gevoel van collega’s naast de deur, dat is wat dit bedrijfsverzamelpand zo bijzonder maakt.

Nieuwsgierig geworden en benieuwd welke mogelijkheden er zijn, neem dan vooral even contact op!

Huurprijs:
n.o.t.k.

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.