chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

Op stand in het centrum wonen!

Omschrijving

Op stand in het centrum wonen!
Je droomt er al jaren van: op ‘stand’ wonen. Net zoals midden in een bruisend stadscentrum wonen. Maar ja… dat zijn wel hele grote dromen. Toch? Nee dus! Sterker: je kunt én op stand wonen én midden in een stadscentrum! Want wij hebben in het hart van Ommen dit prachtige, statige herenhuis voor je met eigen stadstuin. Ook wel bekend als de ‘oude pastorie’. En het is toch een plaatje! Dit herenhuis heeft karakter en dat betekent sfeer. Eén en al sfeer.
Ruimte!
Met, hou je vast, maar liefst tien kamers, waarvan er vijf als slaapkamer dienen, is er ruimte met een hoofdletter R! Iedereen een eigen kamer, en zelfs nog een beetje meer. Hier kom je eindelijk tot rust.
We noemden het al, deze woning ligt midden in Ommen. Lekker bereikbaar dus! Naast meer dan voldoende parkeergelegenheid rondom je huis, stap je vanuit je voordeur zó de horeca, de leuke winkeltjes en de supermarkt binnen. Buitenshuis de levendigheid van het centrum, binnenshuis de aangename rust van de royale leefruimte. Wat een perfecte combinatie!
Werken waar je woont
Heb je ambities om van je huis ook een werkplek te maken? Dat kunnen we ons heel goed voorstellen. Met zoveel ruimte heb je eindeloos veel mogelijkheden. Wat dacht je van kantoor aan huis? Begin je een boetiekhotel? Een unieke B&B? Of start je een opleidingscentrum? Dit is je kans!
Interesse? Neem gewoon even contact op!
Indeling:
Hoofdingang met entree, hal met trappartij, woonkeuken met inbouwapparatuur, 2 woonkamers met schouw en tuindeuren, toilet en bijkeuken en kelder.
1 Verdieping: overloop met 5 slaapkamers, dakterras, separaat toilet en een badkamer.
2e Verdieping: Nader in te delen ruimte met dakkapellen. Mogelijkheid voor meerdere slaapkamers.

Kenmerken.
Woonoppervlakte 292m².
Perceel oppervlakte 1.132m².
Eigen garage met vliering, 38m²
C.v. installatie aanwezig.
Bouwjaar 1924
Huurprijs nader over één te komen.