chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

Aan de Handelsstraat 60 vind je een bedrijfsverzamelgebouw, waar jij zó met je onderneming in kunt. Wat je huurt? Dat is helemaal aan jou.

Handelsstraat 60 Hardenberg

€ 70/m² p.j. exclusief

Omschrijving

Als het érgens goed handelen is, dan is het wel aan de Handelsstraat!

Laten wij nou juist daar een fantastisch pand voor je hebben gevonden. Aan de Handelsstraat 60 vind je een bedrijfsverzamelgebouw, waar jij zó met je onderneming in kunt. Wat je huurt? Dat is helemaal aan jou. Heb je veel ruimte genoeg om lekker door te groeien, dan zit je met het totaalpakket van een royale kantoorruimte én twee aparte units helemaal goed. Heb je alleen een kantoorruimte nodig? Of heb je al een kantoor, maar zoek je juist een fijne werkplaats? Of heb je ruimte nodig om al je handel op te slaan? Hoe dan ook: alles is hier mogelijk, want de ruimtes zijn in zowel afzonderlijk als in combinatie te huur.

Past het?
Afmetingen: natuurlijk belangrijk om te weten of jouw onderneming in dit plan past. Huur je de kantoorruimte? Dan heb je de beschikking over 120 m² én er is een pantry en toilet aanwezig. Datzelfde geldt trouwens ook voor de units, zij zijn eveneens voorzien van een pantry en toilet. Qua afmetingen lijken ze ook op elkaar, eentje meet 150 m² en de andere meet, net als de kantoorruimte,  120 m². Zowel afzonderlijk als gezamenlijk ruimte genoeg dus!

De Handelsstraat vind je op het levendige industrieterrein De Nieuwe Haven, waar je je omringd weet door een diversiteit aan handelsondernemingen. Het industrieterrein is ruim opgezet en vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Parkeren doe je hier gewoon voor de deur, dit alles maakt dat dit pand prettig toegankelijk is.

Past bovenstaande nou perfect in jouw plannen om te groeien? Neem dan snel contact op!

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.