chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

Een heerlijk royaal pand met een perfecte frontbreedte aan de voorzijde en een eigen achteringang

Europaweg 9 Hardenberg

€ 2.800,- p.m. exclusief

Omschrijving

Dit pand springt in het oog!

In gedachten heb je het al helemaal ingericht, je eigen droomwinkel. Het enige wat nog ontbreekt is een pand. En laten wij die nou voor je hebben! Aan de Europaweg in Hardenberg vind je dit prachtpand van 280 m².
Een heerlijk royaal pand met een perfecte frontbreedte aan de voorzijde en een eigen achteringang. De pui is volledig voorzien van glas, dus aan licht én vitrineruimte geen gebrek! Wel zo fijn om in één oogopslag te kunnen laten zien wat je in huis hebt. Met jouw winkel aan de Europaweg ben je in goed gezelschap van een aantal enthousiaste collega-ondernemers. Samen maken jullie van de Europaweg een fijn winkelcentrum.
De Europaweg onderscheidt zich door geweldige parkeermogelijkheden: voor de deur óf gratis onder het naastgelegen Gemeentehuis. Daarnaast is de Europaweg dé toegangsweg naar het centrum voor zowel automobilisten, fietsers en wandelaars: lekker druk dus bij jou voor de deur. Weet je zeker dat jouw winkel in het oog springt!
Lijkt dit op jouw droompand? Neem dan snel contact op!

Indeling:
Winkelruimte met diverse spreekkamers, pantry en toiletgroep

Kenmerken:
Verkoopruimte 280m²
Bevoorrading via de achterzijde
Parkeren voor de winkel en 3 uur gratis parkeren in het gemeentehuis
Bestemming: gemengd, functie detailhandel
Huurprijs € 2.800,= per maand exclusief btw en nutsvoorzieningen.

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.