chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

Dromen aan de rand van het dorp

Omschrijving

Dromen aan de rand van het dorp

Je rijdt er zó tegenaan, tegen dat royale frisse witte pand. Tussen het groen, omringd door eeuwenoude bomen en met een geweldig uitzicht over de landerijen. Dat is Dorpsstraat 57.
Al sinds jaar en dag beter bekend als Olthoff Keukenmakerij. Hier zijn de prachtigste ontwerpen uitgedacht én gemaakt. Een plek die ból staat van de creativiteit en vakmanschap!

Aan de rand van het gezellige dorp Kloosterhaar vind je dit unieke pand, bestaande uit een showroom met inpandige werkplaats en een, aan de achterzijde, aangebouwde woning met maar liefst vijf slaapkamers. Met twee aanwezige c.v. ketels zit je zit er absoluut warmpjes bij.
Vanuit het woonhuis loop je zó de prachtig aangelegde tuin in en geniet je, terwijl je op één van de fijne terrassen zit, van het weidse uitzicht. Rust. En met maar liefst 1.390 m² grond om je heen, mag je je met recht grootgrondbezitter noemen.

Ruimte genoeg dus zou je denken, maar heb jij toch behoefte aan meer dan vind je naast dit pand ook nog een vrijstaande schuur van 120m² met verdieping. Stel je eens voor welke dromen je met zóveel ruimte uit kunt laten komen. Of je de creativiteit erbij krijgt, dat kunnen we niet beloven, maar wel een geweldige woon-werkomgeving.

Indeling:

Entree, toilet met fontein, bijkeuken met keukenblok en royale inbouwkast, luxe woonkeuken met inbouwapparatuur, woonkamer met uitbouw en tuindeuren, achteringang met toilet en fontein, studeerruimte, showroom en werkplaats.

1e Verdieping:

Verdieping is te bereiken middels twee trapopgangen, 5 slaapkamers en een badkamer met 3de toilet, douche en vaste wastafelmeubel, bergruimtes

Kenmerken:

Vrijstaande bedrijfshal 120m² met verdieping.

Inpandige werkplaats met showroom ca. 268m².

Woonoppervlakte begane grond ca. 118 en verdieping  ca. 162.

Perceel oppervlakte 1.390m².

Bestemming; woongebied met bedrijvigheid

 

Vraagprijs € 495.000,= k.k.

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.