chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

Groeien in Gramsbergen

Doorbraakweg 31 Gramsbergen

€ 70 p.m2 per jaar exclusief

Omschrijving

Wat is er nou leuker dan delen? Dat is dus ook precies wat we gaan doen! Aan de rand van het gezellige dorp Gramsbergen vind je op een niet al te groot bedrijventerrein aan de Doorbraakweg 31 dit fijne pand van 275 m². Tot op heden in gebruik als één groot bedrijfspand, maar dat gaan we doorbreken. 

Want met drie ingangen kunnen hier niet één, maar wel drie groeiende ondernemers hun zakelijke adres van maken. Perfecte plek om hier op een laagdrempelige manier je onderneming lekker te laten groeien. ’s Zomers en ’s winters, want dankzij de airco zit je er het hele jaar rond comfortabel bij.

En laten we de aanwezige ledverlichting in het hele pand niet vergeten, die draagt daar natuurlijk ook een steentje aan bij. Bespaart ook nog eens op de energiekosten!

De Doorbraakweg is makkelijk bereikbaar en dat is wel zo fijn als je graag klanten wilt ontvangen. Komen ze met de wagen? Geen probleem, want met de royaal aanwezige parkeerplaatsen vinden zelfs de grootste auto’s allemaal een plekje.

Zie jij jezelf al als nieuwe huurder? Neem dan snel contact op!

Indeling:
Entree, twee royale kantoorruimtes en een toiletgroep.

Kenmerken:
Ca. 100m² verhuurbaar vloeroppervlakte
Goede parkeervoorzieningen
Goede bereikbaarheid zowel per openbaar vervoer als met de auto.
Energielabel C

Huurprijs € 70,= per m2 per jaar exclusief btw en nutsvoorzieningen.
De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.