chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

Groeien in Gramsbergen

Doorbraakweg 31 Gramsbergen

€ 1.000 p.m. exclusief

Omschrijving

Groeien in Gramsbergen!

Je hebt er een nachtje over geslapen, maar je weet het zeker. Je bedrijf is groeiende, je staat op het punt om door te breken en de zolderkamer wordt te klein. Tijd dus voor een heus kantoor. Het hoeft niet meteen groots en meeslepend, maar het moet precies goed genoeg zijn voor some serious business!
Laten wij dan dit buitenkansje voor je hebben! Aan de rand van het gezellige dorp Gramsbergen huur je op een niet al te groot bedrijventerrein dit fijne pand met eigen ingang.
Het adres? Doorbraakweg 31, en het kan zomaar jouw nieuwe zakelijke adres worden.
Makkelijk bereikbaar en dat is wel zo fijn als je graag klanten wilt ontvangen. Komen ze met de wagen? Geen probleem, want met de royaal aanwezige parkeerplaatsen vinden zelfs de grootste auto’s allemaal een plekje.
Met 100m² aan beschikbare binnenruimte heb je alle mogelijkheden om lekker door te kunnen groeien. ’s Zomers en ’s winters, want dankzij de airco zit je er het hele jaar rond comfortabel bij.
Maar laten we de aanwezige ledverlichting in het hele pand niet vergeten, die draagt daar natuurlijk ook een steentje aan bij. En je bespaart ook nog eens op de energiekosten!
Zie jij jezelf al als nieuwe huurder? Neem dan snel contact op!
Indeling:
Entree, twee royale kantoorruimtes en een toiletgroep.

Kenmerken:
Ca. 100m² verhuurbaar vloeroppervlakte
Goede parkeervoorzieningen
Goede bereikbaarheid zowel per openbaar vervoer als met de auto.
Energielabel C

Huurprijs € 1.000,= per maand exclusief btw en nutsvoorzieningen.
De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.