chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

Een uitzonderlijk vernuftig bedrijfspand en klaar voor jouw toekomst!

De Steenmaat 7b Gramsbergen

v.a. € 399.000,-- k.k.

Omschrijving

Op een steenworp afstand van Hardenberg vind je in buurstad Gramsbergen het kleinschalige bedrijventerrein De Steenmaten. Een prettige omgeving om je onderneming te laten groeien. Laten we nou juist daar een fantastisch bedrijfspand voor je hebben. Aan De Steenmaat 7b vind je dit uitzonderlijk vernuftige bedrijfspand.

En wat voor één! De grootte zit hem hier misschien niet in de oppervlakte, maar wél in uitvoering. Een pand van 510 m² inclusief een entresol van 150 m² boordevol technische snufjes, optimaal geïsoleerd en dus ook nog eens hartstikke energiezuinig! Veel completer kan je het bijna niet krijgen!

Wat dacht je bijvoorbeeld van duurzame Promatec H platen, rolluiken op zonne-energie die volledig remote en met app bestuurbaar zijn, volledig voorzien van WiFi met Bluetooth. Nieuwe systeemplafonds, nieuwe LG Airco, beveiligingscamera’s, extra beveiligde veiligheidssloten en een dak wat gedeeltelijk van een nieuwe laag is voorzien én zonnepanelen-klaar is. Kortom: een pand wat klaar is voor jouw toekomst.

Wil je weten wat dit pand je nog meer te bieden heeft? Daar kom je het best achter door het te ervaren. Maak een afspraak, dan vliegen we er samen eens doorheen.

Kenmerken:
Bedrijfsruimte 270m²
Kantoren 90m²
Entresol 150 m²

Vraagprijs vanaf € 399.000,– k.k.

 

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.