chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

Werken op een steenworp afstand van je woning? Of net andersom? Het kan aan De Steenmaat 6 in Gramsbergen!

 

Omschrijving

Op dit kleinschalige bedrijventerrein vind je deze steengoede bedrijfshal van 165m². Steengoed, maar wel volledig voorzien van hout. Die springt dus direct in het oog. De hal heeft een eigen ingang en is voorzien van een keuken en toilet. Verder vind je twee grote roldeuren om de toegang tot het pand nóg wat makkelijker te maken. Parkeren doe je gewoon voor de deur, wel zo prettig!

 

Direct achter de hal vind je de meest knusse, uit hout opgetrokken bedrijfswoning van 198m² die je je maar voor kunt stellen. Wat een sfeer ademt dit pand! De woning is van alle gemakken voorzien met o.a een prachtige landelijke keuken en heeft zowel de slaapkamers als de badkamer op de begane grond.

 

Links én rechts van de woning vind je een heerlijke overkapping, lekker om net die laatste zonnestralen buiten nog even mee te pakken. Over buiten gesproken, heb je naast je bedrijf nog tijd over dan kan je die prima besteden in de fijn aangelegde en volledig omheinde tuin. Aan privacy geen gebrek dus!

 

Denk jij dat dit pand een steentje kan bijdragen aan het groeien van jouw onderneming? Dan horen we graag van je!

 

Indeling:

Entree, toilet, kantoorruimte, 2 slaapkamers, badkamer, woonkamer met vide, woonkeuken met inbouwapparatuur, tussenhal met bergruimte

1e Verdieping: overloop met separaat toilet, 2de badkamer, slaapkamer en bergruimte

 

Kenmerken:

Bedrijfswoning met bedrijfshal

Perceel oppervlakte 1.002m²

Keuken met inbouw apparatuur

1e Badkamer voorzien van ligbad, douche cabine, 2e toilet en dubbele vaste wastafel

2e Badkamer voorzien van douche cabine en vaste wastafel

Vrijstaande bedrijfshal 165m²

Vrijstaande bedrijfswoning 198m²

Bouwjaar 2000

 

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.