chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

Aan de Steenmaat 10 vind je op een kleinschalig bedrijventerrein dit bedrijfspand, bestaand uit drie hallen

De Steenmaat 10 Gramsbergen

€ 1.290.000 k.k.

Omschrijving

Met je onderneming naar Gramsbergen? Da’s een steengoed idee! Aan de Steenmaat 10 vind je op een kleinschalig bedrijventerrein dit bedrijfspand, bestaand uit drie hallen. Je hebt de mogelijkheid het hele bedrijfspand te huren, maar kopen is ook zéker een optie. Zijn drie hallen kopen je wat teveel van het goede, dan is hierbij zelfs ook kopen per afzonderlijke hal bespreekbaar!

Het bedrijfspand is gebouwd in 2002 en staat op een stuk grond waar je u tegen zegt. Maar liefst 5.685 m²! Naast de drie ruime hallen, krijg je er ook een royaal buitenterrein met opslagruimte en parkeerplaatsen bij. Met de geweldige bereikbaarheid van dit pand is dat geen overbodige luxe.
Wat ook geen overbodige luxe is, maar wel zo aanvoelt zijn de geïsoleerde stalen gevels van de hallen. Warm wanneer het warm moet zijn en koel wanneer het koel moet zijn. Dat scheelt nogal in het energieverbruik!

We nemen de hallen even met je door, te beginnen met hal 1. Met maar liefst 1.140 m² opslagruimte en een vrije hoogte van 8.5 meter is dit de grootste van de drie. Over opslagruimte gesproken!
Hal 2 meet 900 m² opslagruimte èn een kantoorruimte van 134 m². Dan hal 3 tenslotte, dit is de kleinste van de drie. Alhoewel, met 555 m² opslagruimte, een werkplaats van 140 m² èn een entresol is hij nauwelijks klein te noemen!
Zowel hal 2 als hal 3 beschikken over een vrije hoogte van 6 meter. Sleutelwoord van De Steenmaat 10? Ruimte, ruimte en nog eens ruimte!

Zie jij jezelf hier wel zitten? Neem dan vooral snel contact op!

Indeling:
Entree, diverse kantoorruimtes, toiletgroep, kantine met pantry en drie bedrijfsruimtes en deels een entresol.

Kenmerken:
– Bouwjaar 2002
– Bedrijfsruimte verhuurbaar vloeroppervlakte ca. 2.747m²
– Kantoorruimte verhuurbaar vloeroppervlakte ca. 280m²
– De hallen zijn voorzien van grote overheaddeuren
– Krachtstroomaansluiting,
– Bestemming: bedrijven en instellingen zoals vermeld in de categorieën 1 tot en met 3.1 van de bij deze regels behorende Staat van bedrijven, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.1’;

Vraagprijs € 1.290.000 k.k.
Huurprijs op aanvraag.

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.