chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

Ruimte, ruimte en nog eens ruimte! Aan de Steenmaat 10 vind je dit bedrijfspand, bestaand uit drie hallen.

De Steenmaat 10 Gramsbergen

v.a. € 45,-/m² p.j. exclusief

Omschrijving

Met je onderneming de hoogte in? Dat is geen probleem met dit bedrijfspand in Gramsbergen! Aan de Steenmaat 10 vind je namelijk op een kleinschalig bedrijventerrein dit bedrijfspand, bestaand uit drie hallen. De hoogste hal meet maar liefst 10 meter, terwijl de andere twee met gemak de 8.5e meter aantikken. Je hebt de mogelijkheid het hele pand te huren, maar als dat voor jou nog nét een stap te ver is kan je er ook voor kiezen om één van de drie hallen afzonderlijk te huren.

Het bedrijfspand is gebouwd in 2002 en staat op een flink stuk grond. Maar liefst 5.685 m²! Naast de drie ruime hallen, vind je hier ook een royaal buitenterrein met opslagruimte en meer dan voldoende parkeerplaatsen. Geen overbodige luxe lijkt ons, want met de bereikbaarheid zit het hier wel snor.
Warm wanneer het warm moet zijn en koel wanneer het koel moet zijn. Dat scheelt nogal in het energieverbruik!

We nemen de hallen even met je door, te beginnen met hal 1. Met maar liefst 1.200 m² opslagruimte en een vrije hoogte van 10 meter is dit de grootste van de drie. Over opslagruimte gesproken!
Hal 2 meet 900 m² opslagruimte èn een kantoorruimte van 134 m². Dan hal 3 tenslotte, dit is de kleinste van de drie. Alhoewel, met 600 m² opslagruimte, een werkplaats van 65 m² èn een entresol is hij nauwelijks klein te noemen!

Zowel hal 2 als hal 3 beschikken over een vrije hoogte van 8.5 meter. Sleutelwoord van De Steenmaat 10? Ruimte, ruimte en nog eens ruimte!

Zie jij jezelf hier wel zitten? Neem dan vooral snel contact op!

Kenmerken:
Hal 1: 1200 m² opslagruimte
Hal 2: 900 m² opslagruimte en 134m² kantoorruimte
Hal 3: 600 m² opslagruimte, met gedeeltelijke entresol en 65 m² werkplaats
Bestemming: categorie 3.1

Huurprijs vanaf € 45,- per m² excl BTW en nutsvoorzieningen.

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.