chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

Aan de Coevorderweg in De Krim vind je twee opslaghallen die stand-by zijn voor jouw plannen!

Coevorderweg 181 De Krim

vanaf € 25/m2/ p.j. exclusief

Omschrijving

Zoek je ruimte? Dat hebben wij voor je gevonden! Waar? In De Krim, precies tussen Hardenberg en Coevorden. Hier vind je, aan de Coevorderweg twee opslaghallen die stand-by zijn voor jouw plannen! De Krim: klein van stuk maar groots in bereikbaarheid. Wat dat betreft zit je hier dus wel goed!

We beginnen met de kleinste van de twee, alhoewel 375 m² niet direct piepklein is. Met 840 m² is de tweede hal duidelijk de grote broer van het stel. Wil je groots opslaan? Met de overheaddeuren aan de achterzijde van de hal is dat geen enkel probleem.

Je kunt je voorstellen dat je in deze twee fraaie hallen heel wat van je voorraad of demo-materiaal kunt opslaan. Of misschien wil je je bedrijf wel uitbreiden met een werkplaats. Of wil je het opdelen in kleinere compartimenten. Wat je plannen ook zijn, deze ruimte is er ideaal voor!
Niet alleen in de hallen vind je lekker veel ruimte, ook eromheen! Parkeren, laden en lossen op je eigen terrein is een peulenschil.

Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op!

Kenmerken:
Hal 1: groot 840m² bouwjaar 1970, hoogte 5 meter
Hal 2: groot 375m², bouwjaar 2019, hoogte 7 meter

Huurprijs vanaf € 25 per m² exclusief btw en nutsvoorzieningen.

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.