chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

Op een kleinschalig industrieterrein in Gramsbergen, aan de Coevorderweg 14, vind je een hagelnieuwe, volledig geïsoleerde bedrijfshal en twee fijne kantoorruimtes

Coevorderweg 14 Gramsbergen

€ 68.575,- p.j. exclusief

Omschrijving

 

Klaar om eens even flink uit te pakken? Dat komt goed uit, want wij hebben een wel hele fijne ruimte voor je waar je al je spullen met gemak… uit kunt pakken dus! Of liever: in kunt pakken.

 

Op een kleinschalig industrieterrein in Gramsbergen, aan de Coevorderweg 14, vind je een hagelnieuwe, volledig geïsoleerde bedrijfshal van 890m².  Sowieso al een fijn pand, maar wat ‘m extra aantrekkelijk maakt zijn de twee overheaddeuren die recht tegenover elkaar zitten. Kwestie van inpakken, of uitpakken, en wegwezen! Efficiënt, en daar houden we allemaal van.

 

In het dak van deze 9 meter hoge hal zijn elektrische dakluiken geplaatst, naast ruimte heb je dus ook nog eens heerlijk veel licht. Dat werkt wél zo prettig. Naast deze ruime lichte hal vind je op de verdieping ook nog eens twee fijne kantoorruimtes en een kantine met pantry. Kan het nóg mooier? Jazeker, want deze hele verdieping is voorzien van vloerverwarming middels warmtepomp.

 

Minstens zo belangrijk als het pand zelf is de bereikbaarheid en dat zit hier wel goed. Er is meer dan voldoende buiten terrein en parkeren doe je hier gewoon voor de deur. Heb je mooi wat extra tijd voor je klanten. Moeten we je nog meer overtuigen? We dachten het niet.

 

Interesse? Doe dan snel een belletje, we lopen graag een rondje met je door het pand.

 

Kenmerken:

Bedrijfshal 890 m²

Entresol met kantoorruimte 165 m²

Bouwjaar 2024

Volledig geïsoleerd

Hoogte 9 meter

 

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.