chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

BEN JIJ DIE PROJECTONTWIKKELAAR, AANNEMER OF INVESTEERDER MET HET OOG OP MORGEN?

Broekdijk 47 Bruchterveld

€ 325.000

Omschrijving

Met de blik op morgen
BEN JIJ DIE PROJECTONTWIKKELAAR, AANNEMER OF INVESTEERDER MET HET OOG OP MORGEN?
Zie jij kansen voor de toekomst? Dan hebben wij een geweldig project voor je! Stel je eens voor: hedendaagse luxe in een karakteristieke setting. Oftewel: een hagelnieuw appartement complex in een gemoedelijke, landelijke omgeving. Dat kan in het dorp Bruchterveld.

Aan de Broekdijk 47 hebben we onze HERONTWIKKELINGSLOCATIE. Je vindt hier een bestaand object op een perceel van 790m², prachtig gelegen op een hoek locatie. Wielen hoeven niet opnieuw uitgevonden te worden, het pand kan dus grotendeels blijven staan.
In het pand aan de Broekdijk 47 mogen VIER APPARTEMENTEN van elk ca. 80m² ontwikkeld worden, waarvan drie op de begane grond en één op de verdieping.

Wij denken dat de te bouwen appartementen voor zowel huurder als startende kopers op de huizenmarkt als voor de kleiner willen wonende senioren uitermate geschikt zijn.
Overtuigd? Neem dan snel contact met ons op!

Bruchterveld is een dorp met ca. 1.200 inwoners, liggend in de bedrijvige gemeente Hardenberg. Een unieke ligging, met aan de ene kant de levendigheid van de stad en aan de andere kant de weidse ruimte van het platteland. Daarnaast grenst Bruchterveld ten oosten aan een uitloper van het Duitse Bentheimer Wald, een fantastisch natuurreservaat. Door de jaren heen is er maar weinig (bij)gebouwd, waardoor het dorp haar authentieke karakter en uitstraling heeft behouden.

Kenmerk:
In 2020 geheel opnieuw opgebouwd.
Constructie tekeningen van de huidige situatie aanwezig.
Impressie van het nieuw te bouwen complex is aanwezig.
Bebouwd begane grond huidige situatie ca. 526m²
Mogelijkheid om het appartement op de eerste verdieping erbij te kopen.

Vraagprijs € 325.000 k.k.

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.