chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

Grootse plannen in klein formaat?

Bouwstraat 2 Ommen

€ 920 p.m. exclusief

Te huur
Omschrijving

Dat groter heus niet altijd beter is, bewijst dit pand aan de Bouwstraat in Ommen wel! Wat eerst één groot winkelpand was, is inmiddels verbouwd tot twee supertoffe units, waarvan er nog eentje te huur is. En deze ruimte is klaar voor grootse dingen!

Laten we wat suggesties doen: wat dacht je ervan om hier je kantoor te houden? Deze unit leent zich bij uitstek voor een modern kantoor, waar jij je onderneming lekker kunt laten groeien.
Met de mooie lichtinval is het heerlijk werken en wil je even de benen strekken dan wandel je binnen vijf minuten naar de Vecht waar je lekker je hoofd leeg kunt laten waaien.

Ben je meer van het type fashionista? Perfect! Deze unit leent zich ook fantastisch voor bijvoorbeeld een boetiekwinkeltje. Of een lifestyleshop. Of een bijou-for-you. Je zit midden in het centrum, dus je bent niet te missen! Parkeren kan gemakkelijk op het Vrijthof.

Kortom: mogelijkheden te over!
Ben je klaar om je grote plannen werkelijkheid te laten worden? Neem dan snel contact op!

Winkelruimte/kantoorruimte, toilet voorzien en een pantry.
-Verhuurbaar vloeroppervlakte 85m².
-Bestemming: centrum 1
-Gasloos verwarmen

Huurprijs € 920,= per maand exclusief btw en exclusief elektra en water.

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.