chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

Dit lieve huis aan de Anerweg Noord 136 in Lutten kan zomaar jouw thuis worden!

Omschrijving

Te Koop Anerweg Noord 136, LUTTEN

De vogeltjes fluiten, een haas schiet verschrikt weg en het eekhoorntje kijkt nieuwsgierig vanuit de boom naar beneden. De mist boven de landerijen achter het huis trekt langzaam op, terwijl de zon voorzichtig doorbreekt. Wat een heerlijke plek om je dag in alle rust te beginnen.
Elke dag, want dit lieve huis aan de Anerweg Noord 136 in Lutten kan zomaar jouw thuis worden!
Je vindt deze mooierd tussen de dorpen Gramsbergen en Lutten. Binnenkomen doe je dus via de achterdeur, want zo gaat dat in een dorp. Eenmaal binnen is het genieten geblazen, wat een ruimte!
Een royale woon/eetkamer, een keuken en bijkeuken, een badkamer en maar liefst drie slaapkamers verrassen je bij binnenkomst. Tel daar een verdieping over de gehele lengte en een stenen bijgebouw achter het huis bij op, dan weet je dat je aan (berg)ruimte geen gebrek zult hebben.
Natuurlijk kan je de indeling laten zoals hij is, maar met maar ruim veertien meter in de lengte en zes meter in de breedte kunnen wij ons voorstellen dat je er je eigen stempel op drukt.
Denk in grote raampartijen, want of je nou aan de voor- of achterkant zit, het uitzicht is geweldig! En, zo’n uitzicht betekent dus ook privacy. Veel privacy!
Zie jij jezelf, samen met de vogeltjes en eekhoorntjes, heerlijk relaxed de dag starten? Neem dan snel contact met ons op!
Indeling:
Entree, kelder, woonkeuken met inbouwapparatuur, woonkamer, 3 slaapkamers, achteringang met toilet, badkamer met douche en vaste wastafel en een bijkeuken en berging.
1e Verdieping:
Overloop, 1 slaapkamer en bergruimte met de mogelijkheid voor nog een slaapkamer.
Kenmerken:
Bouwjaar 1918
Woonoppervlakte 133m²
Perceel oppervlakte 1.280m²
C.v. installatie 2017
Vraagprijs € 389.000 k.k.
De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.