chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

KLEURRIJKE ONDERNEMERS GEZOCHT!

Maalstoel 2 Hardenberg

€ 275 p.m. exclusief (per unit)

Omschrijving

Het spat er vanaf: dit energieke bedrijfspand aan de Maalstoel 2, op de Haardijk in Hardenberg, heeft plek voor twee nieuwe kleurrijke ondernemers!
Dit bedrijfspand met een totale kantoorruimte van 310 m², verdeeld over twee verdiepingen, is een dynamisch bedrijfsverzamelgebouw. Je krijgt als ondernemer de mogelijkheid een eigen ruimte vanaf 18m² te huren, die je geheel naar eigen smaak kunt inrichten.
Met je medehuurders deel je de toiletvoorzieningen en de nog te realiseren pantry. Dat wordt natuurlijk het kloppend hart van dit pand; een fijne plek om met elkaar te sparren en te brainstormen. Pluspunt: het straalkacheltje voor in de koudere maanden laat je thuis, want alle kantoorruimtes zijn voorzien van comfortabele vloerverwarming. Wel zo aangenaam als jij je klanten op bezoek krijgt. Door de fantastische bereikbaarheid van je kantoor en de ruime parkeervoorzieningen rondom het pand, zijn die uiteraard meer dan welkom!
Echt iets voor jou? Neem dan snel contact op!

Kenmerken:
Zicht locatie.
Systeemplafond.
Huurprijs exclusief gas, water en elektra.
Energielabel B.
Verschillende units te huur vanaf 18m².
Huurprijs vanaf € 275,= exclusief btw en energiekosten per unit per maand.

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.