chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

Droomde je er altijd al van om aan een brink te wonen? Om er te werken? Of nog mooier: te wonen èn te werken? Dat komt dan voor de bakker, want wij hebben een geweldig leuk pand voor je.

Omschrijving

Te koop
DE BRINK 23 – Hardenberg
Droomde je er altijd al van om aan een brink te wonen? Om er te werken? Of nog mooier: te wonen èn te werken? Dat komt dan voor de bakker, want wij hebben een geweldig leuk pand voor je. Net buiten het centrum van Hardenberg, in de groene, sfeervolle buurt Heemse-Oost Heemsermars vind je dit royale woon/winkelpand aan de Brink 23. Gebouwd in 1925, je koopt dus een pand met een verhaal!
Door de jaren heen is de benedenverdieping van dit pand als bakkerij gebruikt, maar het is natuurlijk helemaal aan jou wat jij er mee wilt doen. Begin je hier je eigen winkel? Dan beschik je over ca. 316m² om je droom te verwezenlijken. De bovenwoning van het pand heeft een eigen opgang, broodnodig als je werken en wonen gescheiden wilt houden.
Zie je er toch meer in om het hele pand om te toveren tot woonhuis? Doen! Aan de achterzijde vind je alvast een royale overkapping waar de mooiste ideeën kunnen ontstaan om hier je eigen paleis van te maken. Goed om te weten: het pand wordt vrij van huur en gebruik opgeleverd. Je ziet; de mogelijkheden zijn eindeloos om hier jouw droomplek van te maken.
Indeling:
Bovenwoning
Eigen trapopgang, toilet met fontein, kantoorruimte, 1 slaapkamer, badkamer met ligbad, douche en dubbele vaste wastafel, woonkamer, luxe woonkeuken met inbouwapparatuur en dakterras van 36m².
Verdieping: bergruimte en 4 slaapkamers.
Winkelruimte
Winkelruimte, kantine/kantoor met pantry, kelder, toiletgroep, magazijn en voormalige bakkerij.

Kenmerken:
Dit object mag ook alleen bewoond worden, bedrijvigheid is niet verplicht.
Woonoppervlakte ca. 138m²
Winkelruimte (verhuurbaar vloeroppervlakte) ca. 316m².
De bovenwoning wordt verwarmd middels c.v. ketel.
Energielabel winkelruimte A, woonhuis heeft energielabel E.
Perceel oppervlakte 960m².
Vraagprijs € 599.000 k.k.

Bestemmingsplan:
Woondoeleinden met een aanduiding (SDH-1) specifieke vorm van detailhandel -1 mogelijk.
De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.