chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

Hartje centrum, dus aan gezelligheid en levendigheid geen gebrek!

Omschrijving

Is het tijd om kleiner te gaan wonen? Of juist groter? Om op eigen benen te gaan staan? Dan hebben wij precies dat wat je zoekt! Grenzend aan het Vrijthof en het Kerkplein, vind je aan de Walstraat in Ommen dit fijne appartement van ca. 77m² woonoppervlakte. Hartje centrum, dus aan gezelligheid en levendigheid geen gebrek!
Met een raampartij over de gehele breedte van jouw nieuwe stulpje kunnen we maar 1 ding zeggen: licht en ruimte! Gooi je de schuifpui naar het riante balkon dan ook nog eens open, dan haal je in één beweging buiten naar binnen. Of binnen naar buiten. Zo wordt je balkon een echt verlengstuk van je woonkamer. Genieten met een hoofdletter G, dat is wat je hier doet. Kortom, een geweldig appartement!
Het appartement is gebouwd in 1993 en door de jaren heen goed onderhouden. Misschien niet helemaal jouw smaak, maar dan is er altijd de verfroller die wonderen kan verrichten! Twijfel je over voldoende bergruimte? Niet doen! De berging vind je op de begane grond. Lang leve de lift dus in het complex, die je met je spullen van beneden naar boven brengt.

Indeling:
Entree, toilet met fontein, 2 slaapkamers, badkamer met douche, wasmachine aansluiting en vaste wastafel, royale woonkamer met schuifpui naar balkon en een half open keuken.

Kenmerken:
Gelegen op de 1ste verdieping, lift aanwezig.
Woonoppervlakte van ca. 77m².
Berging ca. 6m²
Bijdrage v.v.e € 120,- per maand.
Energielabel C.
C.v. ketel Intergas 2021

Vraagprijs € 299.500 k.k.
De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.