chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

Een knusse vrijstaande woning, omringd door een heerlijk grote besloten tuin van maar liefst 705m² in het centrum van Ommen.

Omschrijving

Ruimte en rust, maar het liefst in het stadscentrum? Een woondroom van velen. Maar zeg nou zelf, da’s nagenoeg onmogelijk. Met de nadruk op nagenoeg dan, want wij hebben er eentje!

Een knusse vrijstaande woning, omringd door een heerlijk grote besloten tuin van maar liefst 705m² in het centrum van Ommen. Zo lijkt die woondroom ineens wel heel dichtbij! Echt in het centrum, vraag je je af? Laten we het dan zo zeggen; voordat je vier keer de trappers van je fiets rond getrapt hebt, sta je er middenin. Dus ja, echt in het centrum.

De woning zelf is eenvoudig, maar netjes en compleet afgewerkt. Feitelijk heb je hier een blanco canvas dat je helemaal naar jouw eigen smaak en stijl in kunt kleuren. Klaar om omgetoverd te worden naar jouw fijnste plek: thuis. En met een slaap- en badkamer op de begane grond knipoog je meteen al even naar de toekomst.

Zie jij hier al helemaal het ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’ voor je? Dan horen we ongetwijfeld snel van je!

Indeling:

Entree met vide, toilet, meterkast, woonkamer, half open keuken met inbouwapparatuur, badkamer, bijkeuken, kelder en inpandige garage.

1e Verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, balkon, diverse vaste kasten en een tweede badkamer.

 

Kenmerken:

Woonoppervlakte ca. 130m²

Twee badkamers

Bouwjaar 1991

Energielabel B

Slaapkamer en badkamer op de begane grond

Inpandige garage ca. 29m²

 

Vraagprijs € 469.000 k.k.

 

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.