chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

droom je al jaren van een eigen plekje, omringd door natuur en dieren?

Omschrijving

Heb jij ruimte om je heen nodig om een rustig hoofd te krijgen in je drukke leven? Voel jij je thuis in een landelijke omgeving? En droom je al jaren van een eigen plekje, omringd door natuur en dieren? Dan hebben wij jouw nieuwe thuis gevonden!
Want in het buurtschap Venebrugge, aan de grens met Duitsland, staat deze heerlijke vrijstaande woning. Het eerste wat opvalt is je eigen oprijlaan. Als je die oprijdt springt vervolgens de sfeervolle rieten kap in het oog. Goed, het heeft wat onderhoud nodig, maar wat een uitstraling geeft dat aan je huis!
Terwijl jij je auto parkeert, komen de eekhoorntjes en hazen je al begroeten en schiet ondertussen een schichtig hertje de bosrand in. Je bent thuis.
De woning heeft, naast een royale leefruimte en een eenvoudige keuken, ook een slaap- en badkamer op de begane grond, terwijl je boven nog eens drie zeer ruime slaapkamers met bergruimte vindt. Het huis straalt eenvoud uit, maar niets staat je in de weg om er van top tot teen je eigen droomhuis van te maken. Moodboard aan de muur en kom maar op met die metamorfose!
Naast het woonhuis vind je ook nog eens een royale schuur van 222 m², een kapschuur en een karakteristiek oud bakhuis. En je had ruimte nodig zei je? Wat dacht je van in totaal 7.785m2 grond? We kunnen ons voorstellen dat je hoofd al overloopt van de ideeën: wat kun je met dit fantastische plekje allemaal wel niet doen!
Dus ben jij toe aan rust, ruimte en een heerlijk landelijk huis waarop je nog helemaal je eigen stempel kunt drukken? Neem dan snel contact op!
Indeling:
Entree, toilet, dichte woonkeuken, woonkamer met houtkachel, 2 slaapkamers, achteringang, badkamer, bijkeuken en inpandige berging.
1e Verdieping:
Overloop, bergruimte en 4 slaapkamers.

Kenmerken:
Woonoppervlakte ca. 153m²
Perceel oppervlakte 7.785m²
Externe schuur ca. 222m², kapschuur ca. 36m² en een bakhuis ca. 18m².

Vraagprijs € 589.000 k.k.
De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.