chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

Op chic in het centrum van Hardenberg

Burg. Schuitestraat 11 Hardenberg

€ 269.000 k.k.

Omschrijving

*Op chic in het centrum*

 

Altijd al op stand willen wonen? Of in elk geval dat gevoel hebben? Dan hebben we nu toch een leuk huis voor je! Jij gaat namelijk in een straat wonen die naar één van Hardenbergs meest geliefde burgemeesters vernoemd is; de burgemeester Schuitestraat 11.
Op dit heerlijke plekje, in het centrum van Hardenberg, vind je deze nette twee-onder-één-kap met garage en carport. Midden jaren ‘50 werd deze leukerd op een kavel van 252 m² gebouwd. Da’s toch chic, zoveel ruimte in het centrum! In de loop van de jaren is het huis zowel van binnen als van buiten keurig onderhouden en zijn de keuken en badkamer inmiddels een stuk moderner.
Voor het bespreken van belangrijke (stads)zaken lopen we even naar buiten, want aan de achterkant van de woning vind je een knusse en lichte overkapping. Hier ontstaan de beste plannen!
En haal de poetsdoek maar vast tevoorschijn want naast de woning is er, met een garage én royale carport, ruimte genoeg voor een glimmende dienstauto.
Is deze woning kant en klaar? Nee zeg, gelukkig niet! Je kunt je fantasie nog de vrije loop laten. Misschien wil jij wel een slaapkamer met een badkamer-en-suite op de benedenverdieping. Doen! Er zijn mogelijkheden genoeg om creatief met de ruimte om te gaan.
Overtuigd? Neem dan snel contact met ons op!
Indeling:
Entree, toilet met fontein, meterkast, kelder, nette open keuken, woonkamer en aangebouwde bijkeuken.
1e Verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers waarvan één met balkon en een badkamer met vaste wastafel, douche en 2e toilet.
2e Verdieping:
Bereikbaar middels vlizotrap, c.v. installatie en bergruimte.
Kenmerken:
Woonoppervlakte ca. 115m².
Externe berging en aangebouwde garage, totaal ca. 40m².
C.v. ketel aanwezig.

Vraagprijs € 269.000,= k.k.

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.