chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

Rustig genieten van het centrumleven

Badhuisplein 30 Hardenberg

€ 359.000 k.k.

Omschrijving

Te Koop: Badhuisplein 30, Hardenberg

Rustig genieten van het centrumleven

Kom, droom even met ons mee. Een appartementencomplex midden in het centrum van Hardenberg. Je komt net terug van een heerlijke wandeling. Wat fijn dat de Vecht met zijn prachtige wandelpaden gewoon langs jouw appartement slingert. Je loopt er zó naar toe, terwijl je net zo gemakkelijk de andere kant op loopt om de gezellige drukte van het centrum op te zoeken. Rust en ruimte aan de ene kant, gezellige levendigheid aan de andere kant. Te mooi om waar te zijn?
Echt niet! De werkelijkheid is dat jij hier gewoon kunt gaan wonen. Badhuisplein 30, wat een fijne plek!  Perfect gelegen op de hoek vind je dit heerlijke appartement in appartementencomplex de Burgh met een heerlijk balkon aan de voorzijde.
Met twee slaapkamers èn een fijne badkamer is er ruimte genoeg voor logees. En hoewel er genoeg geweldige restaurants om de hoek liggen, kook jij voor hen net zo lief een sterrenmenu in je eigen nette en goed uitgeruste keuken!
En je auto? Die parkeer je gewoon in je eigen garage bij het complex.

Zie jij jezelf al genieten van deze droomplek ? Neem dan snel contact op!

Indeling:
Entree, meterkast, toilet met fontein, woonkamer met balkon, half open keuken, bijkeuken, 2 slaapkamers en een badkamer.

Kenmerken:
Gelegen op de derde verdieping.
Woonoppervlakte ca. 110m².
Bijdrage vereniging van eigenaren € 149,= per maand.
Inpandige garage.
Energielabel B

Vraagprijs € 359.000 k.k.
De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.