chevronfacebook Instagram linkedin logo-left logo-right minusnotification-closeplussearch-glass

Rustig genieten van het centrumleven

Badhuisplein 30 Hardenberg

€ 359.000 k.k.

Omschrijving

Te Koop: Badhuisplein 30, Hardenberg
Rustig genieten van het centrumleven
Kom, droom even met ons mee. Er waait een fris herfstbriesje, maar jij zit heerlijk beschut op het balkon te genieten van het najaarszonnetje. Onder je hoor je op afstand de geluiden van de gezellige drukte uit het centrum en zie je lachende gezichten van de gasten van de buren: het theater. Je sluit je ogen en langzaam dommel je met de warme zon op je gezicht een beetje weg.
Goed, stop maar met dromen want de werkelijkheid is dat jij hier gewoon kunt gaan wonen. Badhuisplein 30, wat een fijne plek! Perfect gelegen op de hoek vind je dit heerlijke appartement op de derde verdieping in appartementencomplex de Burgh met, zoals gezegd, een balkon aan de voorzijde waar je in je eigen behaaglijke omgeving volop van de rust nabij de levendigheid van het centrum kunt genieten.
Je auto geniet ook, geparkeerd in zijn eigen garage.
Met twee slaapkamers èn een fijne badkamer is er ruimte genoeg voor logees. En hoewel er genoeg geweldige restaurants om de hoek liggen, kook jij voor hen net zo lief een sterrenmenu in je eigen nette keuken!
Zie jij jezelf al zitten op dit balkon? Neem dan snel contact op!
Indeling:
Entree, meterkast, toilet met fontein, woonkamer met balkon, half open keuken, bijkeuken, 2 slaapkamers en een badkamer.

Kenmerken:
Gelegen op de derde verdieping.
Woonoppervlakte ca. 110m².
Bijdrage vereniging van eigenaren € 149,= per maand.
Inpandige garage.
Energielabel B

Vraagprijs € 359.000 k.k.
De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.